Post

1 follower Follow
0
Avatar

Embedding Wistia videos

Morning guys - hope everyone is well. 

I could really use a helping hand with embedding Wistia videos into Bee Pro constructed emails. 

I have a ton of emails created with Vimeo videos embedded but client at last minute wanted them changing to Wistia, however, Bee does not offer the same easy integration with Wistia as it does YouTube and video so I am forced to use the HTML block option. 

I am then exporting the code and copy + pasting it into Ontraport. 

Now, Wistia has several options when it comes to generating the embedding code. 

If I paste the following code into Bee in a HTML block, nothing shows up, but this code works in Ontraport's HTML editor if I paste it into there:...

<a href="https://thewarriorlighthouse.wistia.com/medias/if6dvj8jw9?wvideo=if6dvj8jw9&wemail=[Email]"><img src="https://embed-ssl.wistia.com/deliveries/91a014459370f7d8517e2d784df352c4cd9005bf.jpg?image_crop_resized=900x506&image_play_button=true&image_play_button_size=2x&image_play_button_color=54bbffe0" alt="Landing Page Composition" width="450" height="253" /></a>

However on the flip side...if I paste the following code into Bee, it shows up like everything is fine, and also shows up in Ontraport, but when I send a test email out nothing shows up in the email itself. 

<iframe src="https://fast.wistia.net/embed/iframe/if6dvj8jw9" title="Landing Page Composition Video" allowtransparency="true" frameborder="0" scrolling="no" class="wistia_embed" name="wistia_embed" allowfullscreen mozallowfullscreen webkitallowfullscreen oallowfullscreen msallowfullscreen width="450" height="253"></iframe>
<script src="https://fast.wistia.net/assets/external/E-v1.js" async></script>

Really don't know whats wrong. 

Any assistance much appreciated. 

Adam Wright

Please sign in to leave a comment.